fbpx
timmerman

Wij doen mee aan de werkbezoekdag 2020!

Op 25 november gaan werkzoekenden in heel Nederland in gesprek met professionals van diverse organisaties. Ook WorkCity doet hieraan mee. Tijdens de Werkbezoekdag staat het netwerken centraal. 

WorkCity gaat er vanuit dat er voor iedereen een plek op de arbeidsmarkt te vinden is. Daarom hebben we WorkMatch ontwikkelt. Ben je benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is voor jou op de arbeidsmarkt? Dan hebben wij de oplossing voor je. Met onze tool WorkMatch krijg je na een korte vragenlijst inzicht in jouw vaardigheden en kansen op de arbeidsmarkt. Je komt bijvoorbeeld te weten of je vaardigheden passen bij je huidige baan en voor welke beroepen je nog meer geschikt bent. Met meer dan 24.000 mogelijke resultaten zit er ongetwijfeld wat voor je bij. En wij helpen je daarna om de juiste stappen te zetten.

Op de werkbezoekdag kun je bij ons kosteloos een loopbaan scan laten uitvoeren en geven 2 professionals, waaronder 1 beroepenkundige een toelichting op jouw baanmogelijkheden. We vergelijken jouw vaardigheden en tonen de vele baanalternatieven die er zijn. En je ontvangt van ons een uitgebreid rapport met daarin opgenomen een lijst van functies waarvoor je, op basis van jouw vaardigheden of skills, nog meer voor in aanmerking komt. Dus vind jouw toekomstige plek op de arbeidsmarkt en meld je aan voor jouw unieke loopbaan scan.

Translate »