fbpx
Petra 1

Samenwerking WorkCity en Petra Nordholt (PNOD)

WorkCity wil met veel genoegen melden dat we een samenwerking zijn aangegaan met Petra Nordholt (PNO Dienstverlening). Deze ervaren HRM specialist ondersteunt organisaties op het gebied van talentontwikkeling, recruitment, persoonlijke ontwikkelingsplannen, verzuimbegeleiding en andere actuele HRM vraagstukken. Petra heeft ruime ervaring opgedaan bij grote ondernemingen als ABN AMRO en Tata Steel als ook in het MKB.

Petra kan een actieve bijdrage leveren in het professionaliseren van uw HR afdeling of het ontwikkelen en implementeren van personeelsinstrumenten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld functie- & competentie profielen, beoordelingssystemen, opvolgingsstrategieën, individuele begeleiding (coaching), persoonlijke opleidings- en verzuimplannen en outplacement. 

Bedrijven kunnen nu ook WorkCity inschakelen om als gedelegeerd opdrachtgever naar overheidsinstanties en toeleveringsbedrijven op te treden. Hierbij wordt de huidige situatie geanalyseerd en wordt in overleg met de opdrachtgever een strategie ontwikkeld om de gewenste doelstelling(en) te behalen. Impementatie van de verplichtingen uit de Participatiewet en reintegratie activiteiten zijn hier een goed voorbeeld van.

Wij vertrouwen erop dat de uitbreiding van onze  dienstverlening nog beter zal aansluiten bij de behoeften van het MKB in de regio.

Interesse in wat Petra voor uw organisatie kan betekenen? Stuur een e-mail bel ons of stuur een app naar 0653229189.

Translate »