FAQs

Met de FML check zoek je naar verwante functies voor iemand die de huidige functie niet meer kan uitoefenen. Bijvoorbeeld als gevolg van een beperking. Binnen de verwante functies kun je alle functies selecteren waarin waarschijnlijk geen hinder wordt ondervonden van de beperking.

Voordeel van deze check: geeft sneller resultaat dan de twee hieronder genoemde checks.

Nadeel van deze check: houdt geen rekening met beroepsvaardigheden van een kandidaten die in de “oude” functie niet of onvoldoende werden benut.

Met de APK check vergelijk je de huidige beroepsvaardigheden van een kandidaat met de vereiste beroepsvaardigheden van de huidige functie. Tevens verkrijg je een uitgebreid overzicht van verwante functies. Dit geeft inzicht in de promotie (of ook demotie) mogelijkheden van de kandidaat. Deze check is vooral geschikt voor mensen met minimaal kennis en inzicht op MBO-niveau.

De Beroepsvaardigheden check geeft inzicht in functies die passen bij de beroepsvaardigheden van de kandidaat. In dat opzicht is deze check vergelijkbaar met de APK check. Het verschil is dat er geen huidige functie moet worden ingevoerd. Deze check is geschikt voor kandidaten die nog geen (relevante) werkervaring hebben. Ook deze check is vooral geschikt voor mensen met minimaal kennis en inzicht op MBO-niveau.

De checks Geen afgeronde opleidingVMBO-niveau en VMBO-niveau met 5 jaar ervaring zijn checks die (en dat is uniek!) uitermate geschikt zijn om voor kandidaten met kennis en inzicht onder MBO-niveau te zoeken naar passende functies.

Comment on this FAQ

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Load More