fbpx

Het Loopbaangesprek

Het Loopbaangesprek

Wij willen naar jou luisteren. Wat motiveert jou. Waar ben je naar op zoek. Een leuke baan? En wat is leuk? Of een uitdagende baan? En wat is jouw uitdaging dan, jouw missie? Of wil je wellicht iets voor jezelf gaan doen. Of wil je het combineren met een deeltijd baan, een soort hybride combi. Of deeltijd met baanswitch en een cursus. Of gewoon een gesprek waarmee je weer gemotiveerd het nieuwe jaar in kunt, waarmee je een eigen invulling kunt geven aan jouw persoonlijke missie. Jij bepaalt hoe jouw loopbaan gesprek verloopt! Samen gaan we voor het resultaat.

 

Aandachtsessies: het belang van aandacht!

Een gesprek lijdt vaak weer tot nieuwe inzichten en inspiratie. Het Loopbaangesprek zal vooral gericht zijn op wat jij wilt met aandacht voor jou als persoon. Dus loop jij vast in de zoektocht naar een andere andere baan heb je de wind tegen in de zoektocht naar een nieuwe invulling van jouw werk? Overweeg dan een gesprek bij een van onze coaches. Vertel jouw verhaal en geef aan waar je tegenaan loopt. Ervaar de kracht van aandacht en ontdek de inspirerende resultaten.

Een van de coaches verbonden aan Workcity is Gerda Kalisvaart – de Vos, tijdens de laatste fase van haar loopbaan bij de Nationale Politie heeft zij zogenaamde aandachtsessies geïntroduceerd. Werkend vanuit haar ervaringen met positieve psychologie richt ze zich op vitaliteit en werkgeluk.

Maak kennis met de coach

Meer over Gerda

Ontwikkelingen op het werk en bewustwording na een burn out hebben ertoe geleid dat ik na 38 jaar ontslag genomen heb bij de Nationale Politie. Die jas paste mij niet meer, dat gevoel was zo sterk dat ik moest luisteren. Makkelijk was de beslissing niet, maar ik kan nu, met trots, terugkijken op een mooie carrière, met diverse interessante functies.

Het idee van een aandachtsessie is bij de Politie geboren. Een collega uitnodigen voor een gesprek, luisteren naar de prachtige ervaringen en geleerde lessen. Dan aansluitend deze, in mijn vrije tijd, uitbeelden in een collage.

Dubbel geluk, want ik leerde veel en de collega was verrast door het ontvangen van onvoorwaardelijke aandacht en persoonlijk aandenken.

 

Het zoeken naar nieuw werk alleen geeft al veel onzekerheid. Soms heb je je baan nog wel maar zit je met angst dat deze gaat deze verdwijnen. Soms, als je al enige tijd werkzoekend bent komt de vraag bij je op: is er nog wel betaald werk voor mij? Zit er wel iemand op mij te wachten? En als er al iemand op op mij wacht waar vind ik die dan? Veel vragen en onzekerheden die je moet overwinnen om weer een stap verder te komen.

 

Heb jij een specifieke vraag of behoefte aan een inspirerend loopbaangesprek vraag dan onze aandacht en maak je kenbaar via onderstaand informatieformulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

 Of stuur een WhatsApp bericht met een verzoek om een Luistergesprek in te plannen!  

 

14 + 1 =

Als je zwart de wereld inkijkt, ontmoet je veel zwart. Als je vindt dat je voor het licht bent geboren straal dat dan uit. Dit ingewikkelde tijdsgewricht vraagt om mensen te bemoedigen. Jij doet dat!!

Luisteren is jouw kracht, dank daarvoor. Ik word er blij van.

Wie een ander lift, lift zichzelf!

Dank dat je, heel beeldend, mijn leven in creatieve vorm hebt weergegeven.

Blij verrast met een collage die tot reflectie oproept, na een inspirerend gesprek met Gerda.

Ik vind het een “gesprek” om in te lijsten, en dat ga ik ook doen.

Heel bijzonder om allemaal herkenbare dingen te zien, het raakte mij echt en ik ben er heel blij mee.

referenties van aandachtsessies van Gerda

Translate »