fbpx

MKB – HR Services

WorkCity introduceert een innovatieve

MKB

HR

Service

Onze dienstverlening MKB HR Service is een flexibele vorm van ondersteuning aan het MKB op het gebied van HRM. Afhankelijk van de organisatorische behoefte wordt HRM kennis ingehuurd.

MKB-HR Service, wat houdt het in?

Onze dienstverlening MKB HR Service is een flexibele vorm van ondersteuning aan het MKB op het gebied van HRM. Afhankelijk van de organisatorische behoefte wordt HRM kennis ingehuurd.

U als ondernemer kan zich blijven richten op de dagelijkse bedrijfsvoering terwijl u de personele zorg aan ons uitbesteedt. Onze rol is vaak uitvoerend (operationeel) van aard maar biedt de ondernemer ook een sparring partner bij strategische keuzes en daaruit voortvloeiende de consequenties binnen de onderneming.

Waarom de MKB-HR Service gebruiken?

De ondernemers in het midden- en klein bedrijf werken hard en groeien dan ongemerkt door naar een grotere onderneming met meer personeel.

Met het groter groeien nemen ook de verantwoordelijkheden als werkgever toe. Meestal worden deze verantwoordelijk- heden aan iemand toebedeeld die het “erbij” doet. Met alle bedrijfsrisico’s van dien. Een professionele kracht in dienst nemen is in deze fase van ondernemen vaak nog een brug te ver. Voor deze situatie is onze MKB HR service de oplossing.

Voordelen voor u!

Voordeel 1

U heeft geen vaste lasten om de HRM activiteiten professioneel uit te laten voeren. Expertise wordt ingehuurd.

Voordeel 2

U voldoet aan de wet- en regelgeving van een goed werkgever.

Voordeel 3

U houdt personeel tevreden (boeien en binden). Minder verloop waardoor lage wervingskosten en verlies aan productiviteit door inwerken van nieuw personeel

Voordeel 4

U heeft uw personeelsbestand onder controle. Actief verzuimbeleid gericht op voorkomen van uitval en boetes.

Voordeel 5

U heeft ook in urgente situaties direct ondersteuning tot uw beschikking.

Voordeel 6

Vast tarief voor een paar uur per maand!

Vast tarief voor een paar uur per maand!

Voor het afnemen van de MKB HR Service sluit u een maandabonnement voor een vooraf vastgesteld aantal uren af. Hierdoor weet u precies waar u aan toe bent.

Wij brengen en houden uw personele organisatie op orde. U en uw personeel kunnen zicht volledig richten op de kernactiviteiten van uw onderneming.

Neem vrijblijvend contact met ons op om te beoordelen of onze service ook iets voor uw onderneming kan zijn.

Interesse? Stuur een email of

waag eens een belletje!

085 0478150

Vul hieronder uw gegevens in en u ontvangt binnen 24 uur een reactie van ons.

Translate »