fbpx

Werkbezoekdag WorkCity 2022

Werkbezoekdag WorkCity

Nationale Werkbezoekdag

Binnenkort organiseert JobOn weer een landelijke werkbezoekdag. WorkCity doet hieraan voor de derde keer mee en opent de deuren voor werkzoekenden die op zoek zijn naar een eerste, tweede of een volgende baan.

Woensdag 16 november 2022

WorkCity doet ook mee aan deze landelijke werkbezoekdag. Wat kun Je bij ons verwachten? Lees verder!

Bezoek onze locatie tussen 10:00 en 16:00. Of bezoek ons online!

Laat je vooraf even weten als je komt?Meldt je aan via onderstaande knop.

Wat zijn jouw skills?

Wij bieden je inzicht in jouw vaardigheden en vooral wat je met deze skills nog meer kunt doen. Welke banen zijn er met jouw vaardigheden nog meer beschikbaar. Wie weet ben je voor veel meer functies geschikt en kun je wel veel meer dan je denkt. Je krijgt van ons een compleet rapport met jouw blauwdruk van vakvaardigheden en vele mogelijkheden aan alternatieve functies. 

Opleiding voor vakmensen in de Techniek

Sindskort biedt WorkCity een mogelijkheid om opgeleid te worden en te gaan werken in de techniek. Via onze partners GAP Academy en DusDoen kun je worden opgeleid tot monteur Elektrotechnische installaties, Schilder of vakman in de Bouw. Interesse? Bel ons of kom de 16e bij ons langs.

 

 

Creatief kijken naar de Toekomst

Onze bedrijfslocatie is gevestigd op de creatieve broedplaats Bogota. Wil je bij ons op bezoek komen laat dat dan weten. Je bent van harte uitgenodigd op de Haarlemmerstraatweg 79, 1165 MK HALFWEG. We zitten in Unit AT1.

Dagprogramma

WorkCity biedt een aantrekkelijk dagprogramma. Je kunt kiezen uit:

1).een baanoriëntatie gesprek

2) een workmatch vaardigheden scan met koppeling naar andere beroepen

3) meer informatie over het eigen WorkCity opleidingsprogramma (Triple Fit) dat leidt tot verbeterde fysieke en mentale fitheid en….de zekerheid van een nieuwe baan!

 

self employed male mechanic working in garage
Translate »