fbpx

Over ons

 

Wat ons uniek maakt is dat we niet alleen kijken naar de achtergrond van iemand. Wij kijken verder dan dat. Met onze tool WorkMatch hebben we van 25.000 functies in kaart gebracht welke vaardigheden je daarvoor nodig hebt. In plaats van te kijken naar achtergrond en diploma’s, kijken we dus naar wat je daadwerkelijk kan. En dat levert vaak verrassende resultaten op.

Voor iedereen een job!

Steeds meer mensen zitten onnodig vast in een baan die niet bij hun vaardigheden past. We wisten dat we daar wat aan konden doen. Daarom hebben we WorkMatch ontwikkeld en in 2020 WorkCity opgericht. Wij helpen mensen een baan te vinden die wel bij hun talenten past. En WorkMatch wordt niet alleen ingezet voor werkzoekenden, maar ook voor bijvoorbeeld recruiters, arbodiensten en loopbaancoaches.

WorkMatch is ontwikkeld op basis van meer dan veertig jaar ervaring in de arbeidsmarktsector en specialistische wetenschappelijke kennis. In de tool hoef je alleen maar een simpele en korte vragenlijst in te vullen. Wij presenteren dan jouw talenten en de beroepen die bij je passen in een overzichtelijk rapport.

We hanteren een persoonlijke en deskundige aanpak om je aan de juiste baan te helpen. Door middel van ontwikkelgesprekken krijgen we nog meer inzicht in jouw mogelijkheden. Vervolgens zetten we ons netwerk in om een werkplek te vinden die jou op het lijf geschreven is. Wij regelen voor je wat jij nodig hebt.

Dus ben je benieuwd of je huidige baan nog bij je past? Wil je weten welke beroepen allemaal bij jouw talenten passen? Of wil je gebruik maken van ons netwerk om een passende loopbaancoach of baan te vinden? Neem gerust eens contact met ons op om jouw situatie te bespreken. We staan voor je klaar.

 

 

Ons team bestaat uit echte specialisten. Samen zijn we WorkCity, maar we brengen allemaal onze individuele kennis en vaardigheden mee. Die delen we graag met je.

Sales Management

Siebren Graafsma

BEROEPENKUNDIGE

In veertig jaar tijd heeft Siebren veel verschillende kanten van ons werkveld gezien. Zo was hij bijvoor-beeld werkzaam als docent beroepenkunde, arbeids-marktonderzoeker en mana-ger van re-integratiebedrij-ven. Hij zag dat bij het zoeken naar een nieuwe baan mensen vaak vasthielden aan hun achtergrond. En dat terwijl veel mensen er juist goed aan doen om ook heel ergens anders te kijken. Dus bedacht Siebren de tool WorkMatch. Hierin bundelde hij zijn kennis over de verwantschappen tussen beroepen, zodat iedereen kan ontdekken welke mogelijkheden er nog meer zijn op arbeidsmarkt.

.

Bob Schuurman

SALES SPECIALIST

Bob is als ervaren salesmanager verantwoordelijk voor het inzetten van WorkMatch en het toepassen ervan bij bemiddelingsactiviteiten. Hij weet haarfijn uit te leggen hoe ons proces van werving en selectie in elkaar steekt. Na een lange loopbaan als sales professional in de logistiek en retail, heeft Bob meer dan tien jaar lang complete reisprogramma’s voor de Aziatische markt samengesteld en verzorgd. Zijn expertise in sales en marketing is onmisbaar voor ons.

Gerda Kalisvaart – de Vos

BACK OFFICE

Na een loopbaan op verschillende afdelingen bij de politie heeft Gerda op haar 59ste het roer omgegooid. Ze werkt als trainee bij WorkCity en volgt ondertussen een traject om zelfstandig coach te worden. Tijdens dit traject leert ze in de praktijk hoe het is om te ondernemen. Wij doen er alles aan om mensen op de juiste werkplek te krijgen en zijn er trots op dat we Gerda mogen steunen in haar reis.

Jelle Hondema

DIRECTEUR

Jelle is al jaren actief in de arbeidsbemiddeling. In het verleden als zelfstandig ondernemer en als mede-eigenaar van een detacheringsbureau en wervings- en selectiebureau. Nu als directeur van WorkCity. Voordat hij bij WorkCity terecht kwam, heeft hij met twee partners het centrum voor innovatieve maakindustrie MAAK in Haarlem opgezet. Daarnaast ontwikkelde hij het label smartbanen.com, voor banen in de smart industrie. Jelle weet als geen ander vraag en aanbod op de arbeidsmarkt aan elkaar te verbinden en is daarom van grote toegevoegde waarde voor ons. Ook voor interim werving & selectie opdrachten wordt Jelle nog regelmatig om advies gevraagd.

Translate »